Dun haar en haaruitval behandeling

Sinds 1988
ENGLISH
FRANÇAIS
DEUTSCH
AVTAR
GEZONDHEIDS-
PRODUCTEN
Home
Haaruitval Informatie
Testrapport
FAQ
Reacties van gebruikers
Bedrijfsprofiel
SSL Orderformulier
Contact
Links
Producten:
Haarcapsules
Haarlotion
Haarolie
Haarwater
Shampoo
Haar-Sets
Behandeling haaruitval

Century International
Maaskade 113, 5911 EZ Venlo
Nederland
Tel. + 31 77 351 7643
Email: Avtar Haar
verzorging
Privacy Policy
Uw gegevens worden niet voor SPAM gebruikt of aan derden ter beschikking gesteld.
Credit Cards:
Alle transactiis zijn veilig.
Wij accepteren volgende creditkaarten:
Advies over haaruitval
SVP een mailtje sturen of bellen,
liefst  's-ochtends.
Avtar® is een geregistreerd handelsmerk van Century International

Dun haar en haaruitval behandeling

Dun haar is een teken ervoor dat de haarwortels niet gezond zijn. Dun haar valt eerder uit dan dik haar; vaak gebeurt dit tijdens het haarwassen. Nat haar is zwaarder dan droog haar: kamt men natte haren, dan wordt het haar uit de wortels getrokken. Zachtjes en voorzichtig wassen helpt hierbij niet echt, ook niet door een kam of borstel met wijdverspreide tanden te gebruiken. Er zijn Shampoo's en Conditioners die tijdelijk het haar dikker laten zien, maar dit is alleen tijdelijk. In alle gevallen zijn de haarwortels te zwak: ze kunnen het haar niet vasthouden en het haar valt uit.

Oorzaken van dun haar

Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen waarom hoofdharen dunner worden: stress, erfelijkheid, Alopecia androgenetica DHT, zwangerschap, menopauze, permanentbehandelingen etc.

Tijdelijke oplossingen voor dun haar

De haren dik te laten uitzien, probeert men tijdelijke oplossingen te zoeken. Oplossingen om het haar er dikker en volumineuzer uit te laten zien, zijn meestal niet blijvend. Door het gebruik van haarverdikkingsmiddelen of andere haarbehandelingen lijkt het haar iets dikker, maar op de lange termijn schaden ze het haar.

Direct boven de hoofdhuid is het haar dikker, naar het einde wordt het dunner. Om dun haar te voorkomen kan men het haar korter knippen, daar waar het dunner begint te worden. Een tijdje gaat dat wellicht goed, maar men loopt het risico dat de haarwortels zwakker worden en het haar nog dunner. Men moet het haar dan steeds korter knippen tot niets meer over blijft.

Soms denkt men ook dat het scheren van de hoofdhuid de haren dikker maakt. Het nieuwe haar ziet er dan dikker uit, zolang het nog kort is. Maar zodra het opnieuw aangroeit en zijn oude lengte heeft bereikt, is het haar net zo dun als vóór het scherenof zelf dunner.

Oplossingen voor dun haar

Maar de beste oplossing is, de haarwortels gezond te maken. Avtar plantaardige haarproducten helpen tegen dun haar en haaruitval. Voor meer informatie over deze haarproducten kunt u klikken op: Haarcapsules, Haarlotion, Haarolie, Haarwater en Shampoo.